tisdag 25 september 2012

Bloggtorka och Chokladsufflé

Jag tycker det är jätte tråkigt att jag inte har bloggen att ty mig till nu om kvällarna längre. Faktorerna till detta blir tyvärr bara fler och fler just nu.
1- renovering av badrum (vattenskada funnen)
2- kameran är inne på lagning (över 4 veckor nu)
3- datorn är inlämnad på felsökning (inne på 3e veckan nu)


Tänk vad handikapp man blir utan alla dessa bekvämligheter i hemmet som man annars bara tar för givet. Det positiva i kråksången är att vi efter 4 år i samma lägenhet äntligen har fått upp alla tavlor, rensat ut källaren och varit fler vänder på återvinningscentralen. Det ska mycket till ibland :-)


Förra helgen däremot fick jag sådan lust att att baka/skapa något. Det fick bli en choklad suffle och jag passade på att testa ett nytt recept. Blev kanonbra!
Här är receptet, jag bytte ut 1/4 dl av grädden mot Kahlua (testa gärna de om du gillar kahlua). Vispade upp grädde som jag serverade till, också den med en skvätt Kahlua.Mobilkameran fick duga denna gång, jag undrar hur lång tid det ska ta att laga min kamera???

1 kommentar:

Hittarecept sa...

Vilka goda recept du har! Har du hört om sajten Hittarecept.se?:)

Om du är intresserad av att få mera trafik till din blogg så rekommenderar jag att du registrerar dig på Hittarecept.se! Just nu indexerar vi över 300 000 recept och via oss kan bloggarna på vår matbloggstoppen få t.o.m. 10 000+ besökare per vecka!
Du registrerar dig enkelt här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggstoppen!

Mvh
Ann-Sofi