fredag 21 mars 2014

Espressofrosting

Denna frosting är absolut en av mina favoriter. Fungerar i alla lägen! Till tårta! Till cupcakes! JA, vad du vill egentligen! Att den sen har en ton av kaffe gör bara saken ännu bättre, mmm MUMS!


Espressofrosting:
200 g mörk choklad
300 g rumsvarmt smör
3 dl florsocker (ev. lite mer)
1,5 dl kakao
0,5 tsk vaniljpulver
4 msk espresso

Smält chokladen över vattenbad, ställ åt sidan och låt svalna.
Vispa upp smöret, tillsätt florsocker och kakao lite i taget tills blandningen är jämn.
Blanda i den smälta chokladen och vaniljpulvret, tillsätt espresso lite i taget och vispa i ett par minuter tills frostingen är slät och glansig.

2 kommentarer:

Emmelie sa...

Sååå god! Och vilken fin bild!

Elin Eriksson sa...

@Em, helt underbar frosting! Tack, å fin burk i bakgrunden :)
Kram!