tisdag 31 juli 2012

Idag är det Elin

Idag är det min namnsdag och det firade jag idag tillsammans med mina kollegor på jobbet och en liten söt namnsdagstårta. Det blev en brownietårta som jag fyllt med ganache och slutligen toppat med jordgubbar och grädde. Svårare än så behöver det inte vara! 

Jag använde mig av tårtbottnarna från testbaket. (det blev två tårtor, jag skickade med min sambo den andra så att även hans kollegor fick lite tårta på min dag).
Delade bottnarna på mitten, bredde ut ganache och vispade sedan grädden ganska hårt och toppade med skivade jordbuggar i ett litet berg på toppen. Riktigt söta blev de!


Då jag som ni vet är svag för vackra serveringsfat passade jag på att använda ett av dem att frakta tårtan i till jobbet. Kan tillägga att jag inte tog tåget till jobbet idag utan jag hade förmånen att få skjuts fram till dörren :)


Jag kommer troligtvis inte att ha så mycket tid för bloggen den närmaste tiden då jag åker upp till Hälsingland och ska förbereda och tillverka min systers bröllopstårta. Jag hoppas däremot att jag kommer att ha tid att uppdatera Er längs vägen.


Trevlig tisdag och GRATTIS till alla Elin där ute i Sveriges avlånga land!


2 kommentarer:

Sara sa...

Nä, svårare än så behöver det ju inte vara?!? ;)
Ser fram emot att se resultatet på bröllopstårtan .

Emmelie sa...

Grattis på din dag världens bästa Elin!!! Vi saknar dig! Vill boka in en myshelg när bröllopet är över :)