söndag 17 juni 2012

Mjölburk

Jag har länge letat efter en burk som är stor nog att rymma en hel mjölförpackning (2 kg). Givetvis ville jag också ha en fin burk, vilket har gjort att det tagit ett tag att hitta en. Min mamma har en jätte fin gammal mjölburk, men jag har inte lyckats hitta en likadan.

Förra helgen var jag upp till Hälsingland och besökte min gamla gymnasieskola. Jag bodde kvar hos en kär vän till söndagen och innan det var dags att åka tillbaka till Stockholm var vi iväg och tog en fika i Regnsjö. Caféet låg i en presentbod fylld med heminredning, porslin, presenter och massor av andra vackra saker. Det fanns mängder av plåtburkar och efter att jag känt och klämt på de flesta valde jag tillslut denna.


Jag tycker mycket om burkar och kakfat, väldigt mycket! Nu börjar det däremot bli brist på plats för alla kakfat och burkar vilket gör att jag måste tänka efter en gång extra innan jag inhandlar fler. Ett mycket tråkigt problem om ni frågar mig.

Har du vägarna förbi Regnsjö stanna då till och besök butiken! Länk till hemsidan finns här

Det finns även många som säljer gamla plåtburkar på tradera och blocket, har du gott om plats där hemma så kan du säkerligen göra många fina fynd där. Jag som redan nu får pryda vardagsrummet och hallen med mina tårt/kakfat får nog låta bli.

Jag betalade 269 kr för denna burk.

3 kommentarer:

Emma sa...

Känner till ditt problem och tråkigt är det. Känns som jag försök omorganisera i skåpens mest hela tiden för att få plats med lite mer. Fin burk dunstade iaf! / Emma

Elin Eriksson sa...

Vad skönt att höra att jag inte är ensam med detta problem Emma. Konstigt nog är det också alltid de stora kakfaten och burkarna som jag verkligen faller för. Typiskt!
/Elin

Empan sa...

Superfin burk vännen!!