fredag 15 augusti 2014

Säg det med Cake Pops...

Sommaren börjar lida mot sitt slut och i nästa vecka är det många som börjar skolan igen. Min man är en av all dem som på måndag återvänder till skolbänken och jag kan inte annat än beundra alla Er som tar steget att återvända efter att ha satt sin fot ute i arbetslivet. En stor eloge till Er alla!

Idag bjöd min man alla i personalen på fika som tack för en lärorik och givande sommar. Då jag fick fria händer bestämde jag att han fick säga TACK med cake pops! Det kom ett SMS under eftermiddagen och det lät som att cakepopsen gick hem.


Två sorter:
Oreo täckt med vit choklad + mörk chokladstänk, se recept här
Chokladbollar täckt med mörk choklad + vit chokladstänk, se recept här


För att vara på den säkra sidan bakade jag också en sockerkaka med kardemumma, en riktigt saftig (utan att vara kompakt) kaka som alltid går hem! Receptet finns här


Jag har nyligen investerat i en ny kamera och därmed blev det nu massor med bilder. Jag behöver lära mig kameran som skiljer sig ganska mycket från min förra. Bara den lilla detaljen att min tidigare kamera saknade titthål gör nu att jag ofta glömmer att slå på kameran (bilden visas i titthålet oavsett om kameran är på eller inte).

Jag hoppas vi kommer bli lika goda vänner som jag och min gamla SONY, den har nu fått ett nytt hem och jag hoppas han ska trivas!Happy Baking!

1 kommentar:

Emmelie sa...

Roligt med ny kamera! Superfina bilder som vanligt ❤