Strax innan jul införskaffade vi oss en baksten. Jag bakade julens vörtbröd på den och har därefter även hunnit med att testa pizza, rågbullar, baguetter, hassel- och valnötsbröd, kalljästa bullar, julknäcke och säkert något mer jag glömt bort längs vägen. Jag är i alla fall riktigt nöjd med den, en riktigt bra investering!
Samtidigt som vi köpte stenen passade vi även på att köpa en spade/skyffel som gör det lätt att skjutsa in brödet på stenen i ugnen och lika när det ska ut igen. Jag använder mig alltid av bakplåtspapper mellan stenen och brödet, inte vågat ta kliven över till att baka direkt på stenen ännu. Någon som har testat och kan komma med tips?
Dags att bege sig till jobbet, inte många dagar kvar till påskledigheten nu. Bestämde mig igår för att årets påsktårta får bli en cheesecake smaksatt med mango och passionsfrukt.
Ha en bra dag!
Bröd som jäser, muffins och bullar som reser sig i ugnen, kakor som smälter ut på plåten och ljudet från köksassistenten...de är musik i mina öron.
Leta i min blogg
Etiketter
Baka utan ugn
Baka utan ägg
Bröd
Bröllop
Bullar
Cake Pops
Cheesecake/Paj
Choklad
Cookies
Cupcakes/Muffins
Dop
Efterrätt
Frosting och Fyllning
Frukt och Bär
Glass
Glutenfritt
Godis
Grilla
Happy Birthday
Jul
Kalljäst
Kladdkaka/Brownie
LCHF
Macarons
Maräng
Mjuka kakor
Möhippa
Pannkakor/våfflor
Påsk
Saffran
Sufflé
Surdeg
Söta Bröd
Tårta
Valentine´s Day
Whoopie Pies
Övrigt
onsdag 16 april 2014
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar