Kombinationen av choklad och denna frosting är helt fantastisk. På bilden nedan jag har valt att frosta muffins, men frostingen är även toppen som fyllning i tårta!
Receptet ger frosting för ca 30 muffins/1 tårta.
Enjoy!
Du behöver:
250 g mascarponeost
2-2,5 dl florsocker
3 dl vispgrädde
Ca 3-4 msk Körsbärssylt/marmelad
Blanda mascarpone, sylt/marmelad och florsocker i en skål med en elvisp.
Visp grädden i en annan bunke och vänd sedan ner denna i osten.
Ställ i kylen någon timme så att frostingen får sätta sig, gärna över natten.
Bröd som jäser, muffins och bullar som reser sig i ugnen, kakor som smälter ut på plåten och ljudet från köksassistenten...de är musik i mina öron.
Leta i min blogg
Etiketter
Baka utan ugn
Baka utan ägg
Bröd
Bröllop
Bullar
Cake Pops
Cheesecake/Paj
Choklad
Cookies
Cupcakes/Muffins
Dop
Efterrätt
Frosting och Fyllning
Frukt och Bär
Glass
Glutenfritt
Godis
Grilla
Happy Birthday
Jul
Kalljäst
Kladdkaka/Brownie
LCHF
Macarons
Maräng
Mjuka kakor
Möhippa
Pannkakor/våfflor
Påsk
Saffran
Sufflé
Surdeg
Söta Bröd
Tårta
Valentine´s Day
Whoopie Pies
Övrigt
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar