Godiset tillför både seg- och knäckighet till den redan delikata kakan, Testa!
Kladdkaka med BOUNTY:
2 ägg
50 g smör
2 dl strösocker
1 dl farinsocker
0,5 dl matolja
2,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
4-6 bounty bitar
Topping: rostade kokoschips
Ugn 175 grader.
Smöra en form (jag valde en springform 24 cm)
Smält smöret i en kastrull.
Vispa ägg och socker poröst.
Rör ner smör och olja i äggsmeten.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke innan du vänder ner dem i smeten.
Häll sedan smeten i den smörade formen och strö över skivad bounty.
Grädda i ugnen ca 30 minuter.
När kakan har svalnat strö över rostade kokoschips.
När kakan har svalnat strö över rostade kokoschips.
Ha en toppenfredag!
Happy Baking!
1 kommentar:
Oj oj, gott!
Jag är ju tyvärr en sån gottegris så att ha godis hemma i en "det här är min bak-låda" det funkar inte. ;)
Men jag håller med, Leila kladdkaka går inte av för hackor. Jag får nog testa med Bounty. :)
Kram till dig!
Skicka en kommentar