Denna mousse får med all fördel förberedas dagen innan, om inte annat behöver den några timmar i kylen för att den verkligen ska sätta sig innan du bygger din tårta!
Bilden nedan är en citron och blåbärstårta, hela receptet finns här
Blåbärsmousse:
200-250 g blåbär (gärna färska, men får även med frysta)
1 dl florsocker
1,5 dl vispgrädde
Blanda blåbär och florsocker i en bunke.
Vispa grädde och vänd samman med blåbär och florsocker.
Plasta och kyl väl för att moussen ska sätta sig ordentligt.
Bröd som jäser, muffins och bullar som reser sig i ugnen, kakor som smälter ut på plåten och ljudet från köksassistenten...de är musik i mina öron.
Leta i min blogg
Etiketter
Baka utan ugn
Baka utan ägg
Bröd
Bröllop
Bullar
Cake Pops
Cheesecake/Paj
Choklad
Cookies
Cupcakes/Muffins
Dop
Efterrätt
Frosting och Fyllning
Frukt och Bär
Glass
Glutenfritt
Godis
Grilla
Happy Birthday
Jul
Kalljäst
Kladdkaka/Brownie
LCHF
Macarons
Maräng
Mjuka kakor
Möhippa
Pannkakor/våfflor
Påsk
Saffran
Sufflé
Surdeg
Söta Bröd
Tårta
Valentine´s Day
Whoopie Pies
Övrigt
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar