Här kommer två recept där bullarna penslas med smör och doppas i socker.
Bröd som jäser, muffins och bullar som reser sig i ugnen, kakor som smälter ut på plåten och ljudet från köksassistenten...de är musik i mina öron.
Leta i min blogg
Etiketter
Baka utan ugn
Baka utan ägg
Bröd
Bröllop
Bullar
Cake Pops
Cheesecake/Paj
Choklad
Cookies
Cupcakes/Muffins
Dop
Efterrätt
Frosting och Fyllning
Frukt och Bär
Glass
Glutenfritt
Godis
Grilla
Happy Birthday
Jul
Kalljäst
Kladdkaka/Brownie
LCHF
Macarons
Maräng
Mjuka kakor
Möhippa
Pannkakor/våfflor
Påsk
Saffran
Sufflé
Surdeg
Söta Bröd
Tårta
Valentine´s Day
Whoopie Pies
Övrigt
tisdag 26 november 2013
Tips från Mamma!
Jag pratade med min mor i telefon igår, hon hade läst inlägget med saffransgifflar och kom med ett jättebra tips som jag tänkte dela med mig av! Om du vet att bullarna ska in i frysen: vänta med att pensla med smör och doppa i socker, gör istället det när du tar upp och tinar dem. På så vis får bullarna sin fina sockrade yta även fast de varit frysta. Jättebra tips, tack Mamma!
Här kommer två recept där bullarna penslas med smör och doppas i socker.
Här kommer två recept där bullarna penslas med smör och doppas i socker.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar