...gör skorpor av dem!
Har man tagit sig tiden att baka goda bullar är det nästintill en synd att kasta dem i soporna för att de stått framme lite för länge på köksbänken. Gör skorpor av dem istället, hemgjorda skorpor är vardagslyx!
Jag bakade en bullkrans med rabarber och mandelmassa, efter fikat blev det en liten bit kvar som hade stått framme i rumstemperatur lite för länge och därmed inte skulle få tillbaka sin saftighet mer. Jag skivade upp den och la på en papprad plåt i ugnen, gräddade cirka 10 minuter på 200 grader och stängde sedan av ugnen och lät bullskivorna ligga kvar över natten.
Dagen efter la jag skorporna i en vacker glasburk med tättslutande lock och den fick i sin tur pryda min köksbänk. Perfekt när det kommer oväntat besök!
Bröd som jäser, muffins och bullar som reser sig i ugnen, kakor som smälter ut på plåten och ljudet från köksassistenten...de är musik i mina öron.
Leta i min blogg
Etiketter
Baka utan ugn
Baka utan ägg
Bröd
Bröllop
Bullar
Cake Pops
Cheesecake/Paj
Choklad
Cookies
Cupcakes/Muffins
Dop
Efterrätt
Frosting och Fyllning
Frukt och Bär
Glass
Glutenfritt
Godis
Grilla
Happy Birthday
Jul
Kalljäst
Kladdkaka/Brownie
LCHF
Macarons
Maräng
Mjuka kakor
Möhippa
Pannkakor/våfflor
Påsk
Saffran
Sufflé
Surdeg
Söta Bröd
Tårta
Valentine´s Day
Whoopie Pies
Övrigt
måndag 26 augusti 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar