En lagom söt frosting att dekorera tårtor och cupcakes med, bred eller spritsa båda fungerar toppen.
Jag hittade receptet när jag bakade en banantårta, där gifte sig smakerna himmelskt.
Kolafrosting:
150 g smör, rumstemperatur
200 g philadelphiaost
3,5 dl florsocker
0,5 dl kolasås (efter smak)
Vispa smöret vitt, tillsätt philadelphiaost och vispa ytterligare en stund så att det blandar sig jämnt.
Vispa ner florsocker, 1 dl i taget tills du igen har en jämn, tjock och slät smet.
Blanda i kolasåsen vispa, låt stå 15-20 minuter om frostingen är för lös.
Frosta ditt bakverk!
Bröd som jäser, muffins och bullar som reser sig i ugnen, kakor som smälter ut på plåten och ljudet från köksassistenten...de är musik i mina öron.
Leta i min blogg
Etiketter
Baka utan ugn
Baka utan ägg
Bröd
Bröllop
Bullar
Cake Pops
Cheesecake/Paj
Choklad
Cookies
Cupcakes/Muffins
Dop
Efterrätt
Frosting och Fyllning
Frukt och Bär
Glass
Glutenfritt
Godis
Grilla
Happy Birthday
Jul
Kalljäst
Kladdkaka/Brownie
LCHF
Macarons
Maräng
Mjuka kakor
Möhippa
Pannkakor/våfflor
Påsk
Saffran
Sufflé
Surdeg
Söta Bröd
Tårta
Valentine´s Day
Whoopie Pies
Övrigt
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar