tag:blogger.com,1999:blog-9158359298187270407.post6352387253989153992..comments2024-02-11T15:33:48.442+01:00Comments on En doft av Nybakt: Glutenfria BrowniemuffinsElin Åslundhttp://www.blogger.com/profile/13931269722893050285noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9158359298187270407.post-30115517690857510472014-02-25T17:28:59.542+01:002014-02-25T17:28:59.542+01:00Hej igen, du får helt enkelt testa och se om tipse...Hej igen, du får helt enkelt testa och se om tipsen stämmer eller ej:) <br />Trevlig kväll! Elin Åslundhttps://www.blogger.com/profile/13931269722893050285noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9158359298187270407.post-84333410951398975792014-02-24T11:23:17.691+01:002014-02-24T11:23:17.691+01:00Okej :) Tyckte nog att det kom klart fram vad du t...Okej :) Tyckte nog att det kom klart fram vad du tyckte om just dessa cuppisar, så det var ju bra! :) Men jag syftade mest på dina tips om att baka glutenfritt, när jag sa att enligt mig stämmer inte dom påståendena alls. Det där om att man ska glömma allt man kan om att baka med mjöl, och ta ut dem från ugnen mär man vanligtvis väntar två minuter till..diana - tårtmakartösenhttp://tartmakartosen.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9158359298187270407.post-55328559578796948322014-02-24T07:48:47.085+01:002014-02-24T07:48:47.085+01:00Hej Diana, tack för dina fina ord om bloggen. Som ...Hej Diana, tack för dina fina ord om bloggen. Som jag skriver i inlägget har jag inte mycket vana i att baka glutenfritt. Min tanke var att hitta ett recept som var ämnat just för glutenintoleranta, inte ta ett recept och byta ut ingredienser (bra tips ändå att det fungerar lika bra). Jag fick tipset om detta recept från en vän och jag har sedan försökt skriva precis hur jag upplever det. Det kanske kan misstolkas att det gäller ALLA glutenfria bakverk, jag har därför uppdaterat lite i inlägget för att understryka att det endast gäller detta recept. <br /><br />Om du testar baka dessa får du gärna återkoppla hur du upplever dem, har man vanan inne att baka glutenfritt kanske slutresultatet blir annorlunda?<br /><br />Ha en bra dag!<br />//ElinElin Åslundhttps://www.blogger.com/profile/13931269722893050285noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9158359298187270407.post-13112453155308181062014-02-23T20:29:25.281+01:002014-02-23T20:29:25.281+01:00Hejsan! Hittade just hit till din blogg, och måste...Hejsan! Hittade just hit till din blogg, och måste säga att du är duktig! :) Fina tårtor du gör. Måste dock säga min åsikt, att enligt mig, så stämmer inte dina tips om att baka glutenfritt, ALLS. Jag har bakat nästan enbart glutenfritt sedan 2005, och jag använder alltid samma recept som till "vanliga" bakverk, men byter ut mjölet till glutenfri mjölmix. Och det är nog väldigt sällan det misslyckas. Har dock aldrig bakat med maizena, så kan inte uttala mig om huruvida de bakverken kryper ur formarna eller flyter ut till soppa, men måste säga att det låter nog lite...hmm. Och angående gräddningstiden, så själv tycker jag att iallafall i min ugn, så behöver glutenfria bakverk gräddas längre än bakverk med vetemjöl..men det e nu bara min åsikt/erfarenhet :), så inget illa menat!dianahttp://tartmakartosen.blogspot.finoreply@blogger.com