Godiset tillför både seg- och knäckighet till den redan delikata kakan, Testa!
Kladdkaka med BOUNTY:
2 ägg
50 g smör
2 dl strösocker
1 dl farinsocker
0,5 dl matolja
2,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
4-6 bounty bitar
Topping: rostade kokoschips
Ugn 175 grader.
Smöra en form (jag valde en springform 24 cm)
Smält smöret i en kastrull.
Vispa ägg och socker poröst.
Rör ner smör och olja i äggsmeten.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke innan du vänder ner dem i smeten.
Häll sedan smeten i den smörade formen och strö över skivad bounty.
Grädda i ugnen ca 30 minuter.
När kakan har svalnat strö över rostade kokoschips.
När kakan har svalnat strö över rostade kokoschips.
Ha en toppenfredag!
Happy Baking!
Oj oj, gott!
SvaraRaderaJag är ju tyvärr en sån gottegris så att ha godis hemma i en "det här är min bak-låda" det funkar inte. ;)
Men jag håller med, Leila kladdkaka går inte av för hackor. Jag får nog testa med Bounty. :)
Kram till dig!